Kurban bayramının son günü...

19 Haziran 2024

Güncelleme: 19 Haziran 2024

A
A

Bugün, dört günlük Kurban Bayramı'nın son günü... Polis 24 saat halkın hizmetinde... Belediyeler de hizmetlerini aralıksız sürdürmek için çalışmalarına devam ediyor.

ZgotmplZ AA

Bugün Kurban Bayramı’nın son günü…

Bayramın son gününde de vatandaşlar aile ve yakınlarına bayram ziyaretlerini sürdürüyor.

Bayram boyunca 24 saat kesintisiz halkın hizmetinde olacak Polis Genel Müdürlüğü, vatandaşlara, alkollü ve süratli araç kullanmaması uyarısı yaptı. Polis açıklamasında, “Trafikte önceliğiniz, sürat yapmak değil, gideceğiniz yere sağlıklı varmak ve sevdiklerinizle kucaklaşmak olsun” denildi.

Polis açıklamasında, şikayet ve yardım taleplerini değerlendirmek üzere bayram tatili süresince, “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye, 156 Narkotik” ve diğer telefon hatları ile kesintisiz olarak 24 saat halkın hizmetinde olunacağı belirtildi.

Belediyeler de, her bayram olduğu gibi bu bayram da hizmetlerin aralıksız sürdürülebilmesi için tedbirlerini aldı.

Ercan Havalimanı, Kurban Bayramı ve sonrasını kapsayan 10 günlük sürede özel uçaklar hariç, tarifeli, charter ve ek seferler de dahil olmak üzere 878 uçağa ve giriş-çıkış yapan binlerce yolcuya hizmet verecek.

T&T Havalimanı İşletmeciliğinden yapılan açıklamada, 19 Haziran’da Ercan Havalimanı'nın, 42 geliş 42 gidiş olmak üzere toplam 84 uçak seferine hizmet vereceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir