Kuzu hırsızlığı zanlıları teminatla serbest: Tutuksuz yargılanacaklar

Kamalı Haber, 14 Haziran 2024

A
A

Akıncılar'daki bir çiftlikten kuzu hırsızlığı yapan dört şahıs ile çaldıkları kuzuları sattıkları zanlının, teminat şartıyla tutuksuz yargılanmalarına emir verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Akıncılar'da Margo Çiftliğinde meydana gelen hayvan hırsızlığıyla ilgili E.D., A.G., K.Ö., E.D. ve hırsızlık mal kabulü suçundan tutuklanan  İ.E. yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 25 Mayıs- 4 Haziran 2024 tarihileri arasında saat 23.50 sıralarında Akıncılar’da Margo Çiftliği diye bilenen yerde Y.P’ye ait mandıra içerisine giren E.D., A.G., K.Ö., E.D.'nin 30 adet kuzuyu araca yükledikten sonra, ambarın kilidini kırarak içeri girdiklerini ve kamera kayıt cihazını da alarak, çıkış yaptıklarını söyledi.  

Polis memuru, zanlı İ.E.’nin ise zanlıların çaldığı 40 bin TL değerindeki 4 kuzuyu piyasa değerinin altında 18 bin TL’ye alarak, hırsızlık mal kabulü suçunu işlediğini söyledi. 

Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç , A.G., K.Ö., E.D.’nin ardından E.D.’nin 40’ar bin TL nakit teminat yatırması, her biri için ikişer kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışı çıkış yasağı ve haftada bir gün ıspat-ı vücut şartlarıyla tutuksuz yargılanmalarına emir verdi. 

Yargıç, İ.E.’nin yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 20 bin TL nakit teminat yatırması, iki kefilin 300’er bin TL kefalet senedi imzalaması, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar