Lefkoşa'da "geçici değil, kalıcı kazanım"

2 Ekim 2024

A
A

LTB Başkanı Harmancı, Dereboyu bağlantı noktalarındaki alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, yatırım imkanlarını kalıcı kazanımlar için kullanmaya devam edeceklerini kaydetti.

ZgotmplZ

Lefkoşa'da Dereboyu olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi üzerindeki alt yapı çalışmaları tamamlandı, caddenin bağlantı noktalarındaki çalışmalar ise devam ediyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Kumsal Park bölgesinden caddeye bağlanan noktadaki çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, alt yapı çalışması kapsamında bahse konu noktadaki borunun dün değiştiğini belirten Harmancı, çıkarılan fotoğrafını da paylaştığı borunun, arıza ile çevre kirliliği açısından tehdit edici boyutunun durumun ne kadar kritik olduğunun görülmesini istedi.

Harmancı, tüm süreç tamamlandığında koku problemini giderileceğini ve hayati öneme sahip olduğunu belirttiği bu hattın tamamen yenilenmiş olacağını duyurdu.

Harmancı, paylaşımında şunları kaydetti:

"Mehmet Akif Caddesi’nde yolda yaptığımız çalışmalar tamamlandı ama sistemin bütünü için çalışmaya devam ediyoruz. 

Bu fotoğraflarda görünen Kumsal Park karşısındaki eski tren köprüsünden caddeye bağlanan esas bağlantı noktası. Bu borunun değişimi dün gerçekleşti, durumun ne kadar kritik olduğunu görmeniz açısından paylaşıyorum. Boru resmen septikleşmiş ve her türlü arıza ve çevre kirliliği için tehditkar bir noktadaydı. 

Tüm süreç tamamlandığında koku problemi giderilecek ve hayati öneme sahip bu hat tamamen yenilenmiş olacak.

Geçici başarılar değil, kalıcı toplumsal kazanımlar için yatırım kanallarımızı maksimum düzeyde kullanmaya devam edeceğiz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar