Metehan'da metamfetamin ile yakalandı... Zanlı serbest

Kamalı Haber, 11 Eylül 2024

A
A

Metehan Kara Geçiş Kapısı'ndan uyuşturucu madde ile ülkeye giriş yapmak isterken yakalanan zanlının, 40 bin TL teminatla tutuksuz yargılanmasına emir verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da, "Kanunsuz Uyuşturucu Madde (metamfetamin) İthal ve Tasarruf" suçundan tutuklanan zanlı A.Ç. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, zanlının 7 Eylül 2024 tarihinde, saat 18.45 sıralarında, Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısı'nda, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda tespit edildiğini söyledi.

Güney Kıbrıs bölgesinden gelip yaya olarak KKTC’ye giriş yapan zanlının tasarrufunda 9 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını belirten polis zanlının suçüstü tutuklandığını ve mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını, soruşturmanın tamamlandığını kaydederek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 40 bin TL nakit teminat yatırması, 2 kefilin 500’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalamaları ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar