Milli Saygıya İrade Platformu'ndan Erdoğan'a "vatanseverlik plaketi"

23 Temmuz 2024

Güncelleme: 23 Temmuz 2024

A
A

Milli İradeye Saygı Platformu, 20 Temmuz kutlamaları için ülkeye gelen Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'a plaket takdim etti.

ZgotmplZ

Milli İradeye Saygı Platformu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 50'nci Kuruluş Yıl Dönümü'nde plaket takdim etti.

Erdoğan'a plaketi Lefkoşa'daki 20 Temmuz törenlerinin ardından Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar verdi.

Konuyla ilgili platformdan yapılan açıklamada, "İslam dünyasının en büyük lideri, Türk birliğinin tartışmasız en büyük başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti için ömrünü harcayan en büyük vatansever" denilerek, şunlara yer verildi:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli İradeye Saygı Platformu olarak, 'vatanseverlik plaketlerini' bu sene de, 2017’den beri olduğu gibi, peygamber efendimizin de (Hz. Muhammed S.A.V.) söylediği gibi 'insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır.' sözünden ilham alarak, vatan millet bayrak ve ezan düsturunu kendine şiar edinenlere, şubat ayında yapmış olduğumuz görkemli bir törenle takdim ettik.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden İslam dünyasının birliği için, Türk birliğini ve beraberliğini sağlandığı için Türkiye Cumhuriyeti devletine yıllardır büyük katkılar sunduğu için, en özel ve en büyük vatanseverlik ödülünü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 50'nci kuruluş yıl dönümünde takdim etmenin onurunu gururunu yaşadık."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar