Pamir'in "burnundan" kaçmadı

Kamalı Haber, 22 Ağustos 2024

Güncelleme: 22 Ağustos 2024

A
A

Pamir'in güneş gözlüğüne gizlediği uyuşturucuyu bulduğu zanlı, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne Turizm Limanı içerisinde narkotik ekiplerinin operasyonu esnasında üzerinde hintkeneviri bulunarak tutuklanan Ö.D.B., “uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlarından teminata bağlanmak üzere yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 18 Ağustos günü, Girne Turizm Limanı içerisinde PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görevli bir polis ekibi ve "Pamir" isimli narkotik detektör köpeğinin gerçekleştirdiği kontrol neticesinde, Pamir'in zanlıya KKTC ye giriş yaptığı esnada tepki verdiğini söyledi.

Zanlının üstünde ve çantasında yapılan aramada güneş gözlüğü içerisinde şeffaf naylona sarılı yaklaşık 3 gram hint kenevirinin bulunarak emare olarak alındığını belirten polis, zanlının suçüstü tutuklandığını ve aynı gün Girne’deki evinde yapılan aramada kanunsuz herhangi bir şey bulunmadığını açıkladı.

Polis memuru, zanlının gönüllü ifadesinde Türkiye'de Mersin’de tanımadığı bir şahıstan 2 bin TL karşılığında 5 gram ağırlığında hintkeneviri aldığını ve KKTC'ye kendi kullanımı için getirdiğini itiraf ettiğini açıklayarak, zanlını ülkeye turist vizesiyle giriş yaptığını ifade etti ve tutuklu yargılanmasını talep etti.

Yargıç, zanlının 45 günü aşmayacak süreyle cezaevinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar