Polisi görünce kaçmaya çalıştı, kaza yaptı... Araçta uyuşturucu bulundu

Kamalı Haber, 11 Haziran 2024

A
A

Narkotik ekiplerini görünce kaçmaya çalışırken kaza yapan ve ardından araçtan tasarruflarındaki uyuşturucuyu atan iki kişiye, çıkarıldıkları mahkemede, soruşturmanın devam etmesi nedeniyle, üç gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Araçlarında uyuşturucu olduğu için narkotik ekibinden kaçmaya çalışırken kaza yapan E.T. ile yanında yolcu olarak bulunan C.B. tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 10 Haziran 2024 tarihinde zanlı E.T. ile aracında yolcu olarak bulunan zanlı C.B.'nin Alayköy’de Atatürk Caddesi’ne girecekleri esnada narkotik polisini fark edince, araçla geri gidip, başka bir araca çarptıktan sonra, caddeye çıkıp ilerlediklerini ve kaçmak isterken araçlarının durdurulduğunu belirtti.

Zanlıların araçtan attıkları üç paket halinde üç gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin emare alındığını kaydeden polis, araçta bir gram daha sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi.

Her iki zanlının da suçüstü hali gereği tutuklandığını belirten polis, birlikte yaşadıkları Alayköy’deki evin salonundaki sehpa üzerinde yarım gram ağırlığında aynı tür uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin bulunduğunu ve aranan bir kişi olup, soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini söyleyerek, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar