Polisle kovalamaca oynadılar

Kamalı Haber, 23 Ağustos 2024

A
A

Polisin düzenlediği Dinamit Operasyonu ile yakalanan uyuşturucu zanlılarına, soruşturma kapsamında 6 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ

Gazimağusa’da gerçekleştirilen Dinamit Operasyonunda tutuklanan Ö.K. ile E.K. ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarılırken, B.Y., suçsuz olduğu anlaşıldığından serbest bırakıldı.

POLİS KOVALADI, ÇETE KAÇTI

Polis memuru mahkemede, 21 Ağustos’ta, zanlıların tasarrufunda uyuşturucu madde olduğu bilgisini almaları üzerine takibe başladıkları zanlıların kiralık araçlarıyla kaçmaya başladıklarını, aracın önünün Tirmen köyünde kesilse de zanlıların geldikleri yöne doğru yine kaçmaya başladığını aktaran polis, havaya 4 el ateş açmalarına rağmen, araçtan bir poşet atarak kaçmaya devam ettiklerini ifade etti. 

Aracın Vadili’de terk edilmiş halde bulunduğunu mahkemeye hatırlatan polis, konu araçta yapılan arama sonucunda, uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından elde edilen 162 bin 40 TL, 3 bin sterlin ve 200 Euro nakit para, attıkları poşette de çeşitli miktar ve türlerde uyuşturucu maddeler bulunduğunu söyledi.

Polis, Vadili’de tespit edilen zanlıların evlerinde ve üzerlerinde de uyuşturucu bulunduğunu ifade ederek, analiz sonuçlarının beklendiğini ve aranan bir şahsın daha olduğunu bildirdi ve mahkemeden ek süre talep etti.

Yargıç, zanlıların 6 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar