Polisten kaçmaya çalışmıştı: Uyuşturucu taciri cezaevinde bekleyecek

Kamalı Haber, 25 Eylül 2024

A
A

Küçük Kaymaklı'da uyuşturucu ile yakalanıp, evinde de satılmak üzere hazırlanmış maddeler bulunan ve kaçmaya çalışan Nijeryalı, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz uyuşturucu madde sentetik cannabinoid alma, tasarruf, verme” suçlarından tutuklanan 29 yaşındaki Nijeryalı P.C.A. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis memuru, 13 Eylül'de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir ekip tarafından Küçük Kaymaklı’da RB 348 plakalı araç içerisinde şüpheli vaziyette tespit edilen zanlının üzerinde ve aracında yapılan aramada tasarrufunda yaklaşık 300 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid ile uyuşturucu satışından elde edilen bin 500 TL nakit para bulunarak emare alındığını hatırlattı.

Narkotik Şubeye götürülürken, araçtan indirildiği esnada kaçmaya çalışan zanlının kısa bir süre sonra Yenişehir’de yakalandığını ve evinde satışa hazır 52 ayrı paket halinde 15 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunduğunu da anımsatan polis, zanlının ifadesinde maddeyi 56 paket halinde bir şahıstan 16 bin 800 TL’ye aldığını, 3 ayrı pakette 300’er miligramını bir kişiye bin 500 TL karşılığında sattığını söylediğini açıkladı.

Polis, zanlının bir üniversiteye kayıtlı olduğunu ancak 2024 Şubat’tan beri okula gitmediğinin tespit edildiğini, 4 buçuk yıldır ülkede olduğunu ancak herhangi bir okuldan mezun olmadığını ve olay günü kaçmaya da çalıştığını da hatırlatarak, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar