Safaköy'deki hırsızlıkla ilgili aranan şahıs Ercan'da yakalandı

22 Haziran 2024

Güncelleme: 22 Haziran 2024

A
A

Safaköy’de, ev açma ve hırsızlık meseleleriyle ilgili aranan kişi, yurt dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Şahsın tasarrufunda, 19 cep telefonu, dizüstü bilgisayar ile Türk lirası ve dolar cinsinden nakit para bulundu.

ZgotmplZ Temsili

Safaköy’de ev açma ve hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturmada 18 Haziran’da üç ayrı apartman dairesinde ele geçirilen kanunsuz ve gümrüksüz elektronik eşya ve gıda ürünleri meselesiyle alakalı aranan 35 yaşındaki L.X.(E), Ercan Havalimanı’ndan yurt dışına çıkış yapacağı sırada tespit edilerek tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, söz konusu şahsın üzerinde ve tasarrufunda bulunan araçta yapılan aramada, kanunsuz ve gümrüksüz toplam 19 adet cep telefonu, bir adet dizüstü bilgisayar ile 22 bin 35 TL ve 815 ABD Doları nakit para bulunarak emare olarak alındı.

NE OLMUŞTU?

Haziran ayı içerisinde Safaköy’de meydana gelen "ev açma" ve "hırsızlık" meseleleri ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturma kapsamında, Safaköy’de bulunan üç ayrı apartman dairesine yapılan baskında, çok miktarda kanunsuz cep telefonu, dizüstü bilgisayar, hoparlör, gıda ve içecek ile para bulunmuş, zanlı olarak tespit edilen toplam 17 kişi tutuklanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar