Sahte dövizlerin bilgisayarının satışından geldiğini söyledi

Kamalı Haber, 19 Temmuz 2024

Güncelleme: 22 Temmuz 2024

A
A

Ercan'dan ülkeye girişte üzerinde sahte döviz bulunması nedeniyle tutuklanan şahıs, İstanbul'da sattığı bilgisayarı karşılığında döviz aldığı ifadesini verdi. Soruşturma kapsamında zanlıya üç gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Ercan Havaalanında sahte paralarla yakalanan S.G., yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, alınan bir ihbar üzerine, 17 Temmuz'da saat 02.45 sıralarında, Ercan Havaalanı gelen yolcu çıkış kapısı önünde tespit edilen zanlının arandığını söyledi.

Zanlının cüzdanında, sahte olduğuna inanılan 3 adet 100 ABD Doları ve 2 adet 50 euro bulunduğunu ve zanlının suçüstü tutuklandığını kaydeden polis, bahse konu paralar ile paraların tespit edildiği bel çantası ve para cüzdanının emare alındığını belirtti.

Zanlının gönüllü ifadesinde İstanbul’da diz üstü bilgisayarını sattığını, bunun karşılığında bir miktar döviz ile TL aldığını, aldığı dolar ve euroların sahte olduğunu KKTC’ye gelince anladığını söylediğini aktaran polis, ifadenin araştırılacağını, ayrıca paralarla ilgili inceleme sonuçlarının beklendiğini ifade ederek, 2 gün ek süre talep etti.

Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar