Sahte ön izin hazırlama meselesinde iki kişi daha tutuklandı

Kamalı Haber, 13 Temmuz 2024

Güncelleme: 14 Temmuz 2024

A
A

Sahte ön izin belgesi düzenleyerek, sahtekarlıkla para temin eden iki zanlı, verdikleri ifadede, isimlerini verdikleri iki kişinin de aynı suçları işlediğini söyledi. Tutuklanan zanlılara, çıkarıldıkları mahkemede 3 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Gönyeli’de F.D.’nin yurt dışında bulunan bir şahsa çalışma ön izni çıkarıp iş bulacağı yönünde beyanda bulunarak, dolandırmak kastıyla anlaştığı şahıstan sahtekarlıkla para temin etmesi meselesi ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen D.B. ve M.A. da tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, Gönyeli Polis Karakolunda tutuklu bulunan E.D. ve F.D.'den yapılan soruşturma ve 11 Temmuz 2024 tarihinde temin edilen gönüllü ifadelerinde D.B. ve M.A.'nın da evrak sahteleme ve sahtekarlıkla para temini suçlarını işlediğini tespit ettiklerini söyledi.

Zanlıların, 12 Temmuz’da tutuklandığını belirten polis, soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler olduğunu ve B.'nin verdiği gönüllü ifadenin araştırılacağını, ayrıca kamera görüntülerinin inceleneceğini açıkladı.

Polis memuru, savcı Hasan Boşnak’ın sorusu üzerine B. ile A.'nın suç ortağı konumunda olduğunu belirterek, tutuklanan zanlıların da 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar