Serdal Gündüz ve iki sanığın Ağır Ceza'daki duruşması ertelendi

14 Ekim 2024

Güncelleme: 14 Ekim 2024

A
A

KSTU soruşturması kapsamında Lefkoşa’da Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan hissedar Serdal Gündüz ile asistan Berk Özbek ve okulun uluslararası ofis sorumlusu Amir Shakerifard'ın duruşması 12 Kasım'a ertelendi.

ZgotmplZ
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) Genel Sekreteri ve hissedarlarından Serdal Gündüz (sağda) ile asistanı Berk Özbek, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.
Kamalı Haber

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) soruşturması kapsamında yargılanan okulun genel sekreteri ve hissedarlarından Serdal Gündüz ile okulun uluslararası ofis sorumlusu Amir Shakerifard ve asistan Berk Özbek bugün Lefkoşa’da Ağır Ceza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Füsun Cemaller, davayı 12 Kasım Salı'ya ertelerken, zanlıların tutukluluğunun devamına karar verdi.

Sanıklar aleyhinde “Sahtekarlıkla Para Temini”, “Dolandırıcılık”, “Sahte Belge Düzenleme ve Tedavüle Sürme”, “Hesaplarda Hile ve Sahtekarlık Yapma”, “Suç Geliri Aklama”, “Sahte Banka Ödeme Emrini Tahrik”, “Müstahdem Tarafından Sirkat” suçlamaları bulunuyor.

Sanıklar, toplam 130 davadan itham edilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar