Sivil Savunma'dan Metehan'a gidiş istikameti 1 ay boyunca kapatılıyor

24 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'da yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olan Metehan Çemberi-Sivil Savunma Çemberi yönü cuma günü trafiğe açılırken, Metehan Çemberi'ne gidiş istikameti 26 Ağustos'a kadar kapatılacak.

ZgotmplZ
Temsili

Lefkoşa'da Metehan Çemberi-Sivil Savunma Çemberi arasındaki trafik akışı, yol yapım çalışmaları nedeniyle cuma günü değişiyor.

Kapalı olan Metehan Çemberi-Sivil Savunma Çemberi gidiş güzergahı cuma sabah açılıyor. Sivil Savunma Çemberi-Metehan Çemberi gidiş güzergahı ise başlayacak çalışma nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Cumhurbaşkanlığı ile Meclis Yerleşkesi yol ve altyapı geliştirme çalışmaları kapsamında Metehan Çemberi - Sivil Savunma Çemberi arasındaki trafik akışıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ile Meclis Yerleşkesi yol ve altyapı geliştirme çalışmaları kapsamında 3 Temmuz'da yapımına başlanan Metehan Çemberi'nden Ortaköy bölgesine (Sivil Savunma Çemberi) gidişin trafiğe 26 Temmuz Cuma sabahı açılarak, Ortaköy Sivil Savunma Çemberi’nden Metehan ve Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu) istikametindeki çift şerit yolun 26 Ağustos Pazartesi gününe kadar trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

TRAFİK AKIŞI NASIL SAĞLANACAK?

Çalışma süresince;

  • Sivil Savunma Çemberi’nden Metehan ve Mehmet Akif Caddesi’ne gidecek sürücüler, çemberde yapılacak yönlendirme ile karşı şerite yönlendirilecek ve bu yol üzerinden Metehan Çemberi’ne ulaşabilecekler.
  • Metehan Çemberi’nden Ortaköy Sivil Savunma Çemberi’ne gidecek olan sürücüler için bu istikametteki yol araçlara açık olup tek şerit halinde kullanılacak.

Belediyenin açıklamasında, çalışmalar süresince sürücülerin trafik uyarı ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar