Sokak ortasında bir kişiyi döverek telefonunu aldılar

Kamalı Haber, 23 Haziran 2024

Güncelleme: 23 Haziran 2024

A
A

Lefkoşa'da yolda yürüyen bir kişiyi döverek cep telefonunu alan 3 kişi mahkemeye çıkarıldı. Polis memuru, iki erkeğin kavgaya karıştığını kadının ise araçta beklediğini söyledi.

ZgotmplZ

Lefkoşa’da meydana gelen “Soygun, Kasti Hasar, Ciddi Darp, Darp“ meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar E. Ş, A. K. ve N. M. (K) mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayı anlatan polis memuru, 22 Haziran 2024 tarihinde saat 01.30 raddelerinde Lefkoşa'da yaşayan L.K’nin yürüdüğü esnada, E. Ş ve A. K. tarafından ciddi şekilde darp edildiğini, tişörtü yırtıldığını, i-phone 11 marka cep telefonunu ve hattını alarak soygun suçunu işlediklerini söyledi.

Polis akabinde zanlıların kendilerini FA 006 plakalı araç içerisinde bekleyen Gazimağusa'da yaşayan zanlı N. M.'nin yanına gittiklerini kamera görüntülerinde tespit edildiğin belirtti.

Polis olay yerinde ve civarındaki güvenlik kamerası görüntüleri incelenmiş ve halen incelenmeye devam ettiğini zanlıların ayni tarihte Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nden temin edilen Derdest Emri gereği tutuklandığını söyledi. 

Polis memuru, zanlıların i-phone 11 marka cep telefonunu Lefkoşa'da bulunan bir erkek berber salonuna emaneten bıraktıklarını itiraf ettiğini aktardı.

Polis zanlılardan A. K.'nin gönüllü ifade verdiği ve bu gönüllü ifadenin teyit tekzip edilmesi gerektiği, meselenin ciddi bir mesele olup alınacak ifadeler ve izlenmesi gereken kamera görüntüleri bulunduğundan ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Yargıç, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar