Taçoy: Ben yaptım oldu veya ben bilirim demeyeceğiz

28 Ağustos 2024

Güncelleme: 28 Ağustos 2024

A
A

UBP başkan adayı Taçoy, birçok farklı görüşe kulak vermenin sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacağını belirtti.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret etti.

Taçoy ziyaretine ilişkin açıklamasında, insan kaynağı bakımından sahip olunan yüksek potansiyelin en değerli kesimi olan emekli polislerin kendilerine gelecek için ışık tutmaya devam edeceğini kaydetti.

Taçoy, açıklamada şunları ifade etti:

"Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret ederek onların görüşlerini dinledim, düşüncelerini öğrendim. Özellikle asayiş konusunda yaşanan sıkıntıların aşılması yönünde çok değerli tecrübelerini ve bilgilerini benimle paylaştılar.

Yaşam koşullarına göre değişen birçok farklı görüşe kulak vermek, sorunların çözümüne büyük katkı sağlar. Ben yaptım oldu veya ben bilirim demeden, toplumun her kesiminin ayrı bir değer olduğunu asla unutmadan bunu yapmaya devam edeceğiz.

Yıllarını ülkemizin huzurunu, vatandaşın canını ve malını korumak için tüketmiş olan emekli polislerimiz bundan sonrası için de bizlere yol gösterici olarak her türlü yardımda bulunmayı sürdürecekler.

Gerçekleştirdiğim ziyarette, ülkelerine olan sevgi ve bağlılıklarını bir kez daha görmek fırsatı buldum. Anlattıklarını can kulağıyla dinledim, gereken notları aldım. Onları dinlemeye devam edeceğim. Her fırsatta ziyaretlerine giderek görüşlerini almayı sürdüreceğim.

İnsan kaynağı bakımından sahip olduğumuz yüksek potansiyelin en değerli kesimi olan emekli polislerimiz bizlere gelecek için ışık tutmaya devam edecekler.

Onlara bir kez daha ev sahiplikleri için teşekkür ederken, mesleklerini icra aşamasında bizler için canlarını ortaya koyarak sarf ettikleri tüm emekleri için de şükran ve minnet duygularımı sunarım."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar