Taçoy: Tüm adaylarımızı kucaklıyorum

18 Ağustos 2024

Güncelleme: 18 Ağustos 2024

A
A

UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, partideki demokrasiye vurgu yaparak, partililere birlik çağrısında bulundu. Taçoy, ''UBP için yarışan birbirinden değerli tüm adaylarımızı tüm içtenliğimle kucaklıyor ve başarılar diliyorum'' dedi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, bugün devam eden ilçe örgütü seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Taçoy, yaptığı açıklamada demokrasinin önemine vurgu yaparak, partililere başarılar diledi.

Taçoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasi geleneği en köklü parti olan UBP’de bugün gerçekleşen ilçe örgütü seçimlerinin sonuçlarının öncelikle hepimize hayırlı olmasını dilerim. UBP için yarışan birbirinden değerli tüm adaylarımızı tüm içtenliğimle kucaklıyor ve başarılar diliyorum.

Unutulmamalıdır ki bugün yaşanan bir demokrasi yarışıdır. Belli isimlerin farklı emelleri için inşa edilen bir yol değildir ve asla olamaz. Buna en başta ben ve benim gibi yüreği UBP sevdasıyla çarpan partililerimiz izin vermez.

Yarın sabah hepimizin yine aynı partide olacağını ve bu parti çatısı altında ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşması için çalışacağımızın altını çizmek isterim. Ne yazık ki, yaptığımız tüm uyarılara rağmen, hala bazı isimlerin UBP’ye yakışmayan davranışlarında ısrarlı olduklarını ve demokrasiyi rafa kaldırmaya niyetlendiklerini görmekteyim. Bu duruma çok üzülüyorum. Ama üzülmek tek başına çare değil. O nedenle de bu duruma karşı mücadele veren her kardeşimizin ve büyüğümüzün yanında olmaya devam edeceğim.

Ne mutlu ki, yaptığımız uyarıları tavandaki isimler tam olarak anlamıyorken, partimizi oluşturan tabanımızda bu yönde ciddi bir bilinç ve karşı duruş oluştuğunu görmekteyim.

Şunu vurgulamak isterim ki, kişilerin doğruluktan bahsedebilmeleri için öncelikle kendilerinin doğru olması gerekmektedir. Önce biz doğru olacağız ve sonra da yanlışlara karşı doğruları savunacağız. Bugün gerçek iradenin hakim geleceğine olan inancım tamdır. İrade hakim gelecek, UBP kazanacak. Bunun için de demokrasi iradesi kazanacak.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar