Toplu taşıma projeleri için Türkiye'den uzman ekip geldi

26 Eylül 2024

A
A

“Toplu Ulaşım Master Planı” kapsamında Düzce Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Bekir Ilıcalı, "Kent içi toplu ulaşım projelerinin hazırlanması" konusunda sunum yaptı. Bakan Arıklı, çıkan kararların Bakanlar Kurulu'na sunulacağı belirtti.

ZgotmplZ

Trafik ve Ulaştırma Hizmetleri Komisyonu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'nda bir toplantı düzenledi. Toplantıda “Toplu Ulaşım Master Planı” ve “Trafikte uyuşturucu etkisi altında araç kullanımına ilişkin denetimlerin hayata geçirilmesi” konuları değerlendirildi. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da toplantıya katıldı ve komisyonun verimli geçtiğini belirtti.

Arıklı, toplu ulaşım konusunda Kayseri ve Düzce belediyeleriyle temaslar yapıldığını, özellikle Düzce Belediyesi'nden destek alındığını söyledi. Uyuşturucu denetimleriyle ilgili Sağlık Bakanlığı ve Polis Genel Müdürlüğü ile çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Toplantıda, Düzce Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Bekir Ilıcalı, kent içi toplu ulaşım projeleri hakkında bir sunum yaptı. TAG Savunma Teknolojileri Direktörü Tayfun Geygel ise trafikte uyuşturucu kullanımını tespit etmek için geliştirilen çözümler hakkında bilgi verdi.

Komisyondan çıkan kararların Bakanlar Kurulu'na sunulacağı belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar