Töre ve Üstel'den yangında ölenler için taziye

22 Haziran 2024

A
A

Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangında hayatını kaybeden kişiler için taziye mesajı yayımlayan Meclis Başkanı Töre ve Başbakan Üstel, acıyı paylaştıklarını belirtti ve başsağlığı diledi.

ZgotmplZ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ve Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’de Diyarbakır ve Mardin arasındaki, 12 kişinin hayatını kaybettiği yangınlar nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Töre'nin mesajı şöyle:

"Türkiye’de Diyarbakır ve Mardin arasındaki bölgede meydana gelen yangında hayatını kaybeden kardeşlerimiz için derin bir üzüntü duyuyorum. Yaşanan can kayıpları nedeniyle ailelerin yaşadığı acıyı paylaştığımı belirtmek isterim. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaslı aileleri başta olmak üzere Anavatanımıza ve Türk milletine başsağlığı dileklerimi iletiyorum."

ÜSTEL: TÜRKİYE HALKININ YANINDAYIZ

Başbakan Üstel ise mesajında, “Diyarbakır’ın Çınar ilçesi ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında hayatını kaybedenlere en derin taziyelerimi sunuyorum. Bu acı olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Üstel, “Bu zor zamanda olarak Türkiye halkının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar