Töre'den gençlere mesaj: Aldanmadan, KKTC'ye dört elle sarılmamız gerekir

12 Haziran 2024

Güncelleme: 12 Haziran 2024

A
A

Meclis Başkanı Töre, katıldığı Girne Üniversitesi mezuniyet töreninde, izolasyonları aşmak için gençlerden birer fahri elçi olmalarını istedi.

ZgotmplZ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Girne Üniversitesi 2023-24 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Meclis’ten verilen bilgiye göre, üniversitenin Girne yerleşkesinde gerçekleşen törende konuşan Töre, gençlerin arasında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, akademik kadroya ve öğrencilere başarılar diledi.

Hayatta en önemli olgunun sağlık olduğunu kaydeden Töre, üniversiteden mezun olduktan sonra herkesin kendi alanında iş hayatına atılacağını ifade etti.

Töre, üniversitelerin hem akademik hem de bilimsel olarak çok önemli görevler üstlendiğini, kendisinin de bu açıdan da mezuniyet törenlerine katılmaya dikkat ettiğini söyledi.

Filistin’de yaşanan katliama da dikkat çeken Töre, barışın ve hoşgörünün sahip olduğu bir dünya istediğini ancak emperyalist güçlerin buna izin vermediğini dile getirdi.

“KKTC’YE DÖRT ELLE SARILMAMIZ GEREKİR”

Yaşamın ve sevginin kıymetinin bilinmesini isteyen Töre, “Aldanmadan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne dört elle sarılmamız gerekir.” dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ambargolar altında mücadele verdiğini belirten Töre, izolasyonları aşmak için gençlerden birer fahri elçi olmalarını istedi.

Girne Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, derecelendirmeye giren tüm mezunların sırayla diploma belgelerini alması ve sonrasında "kep atma" geleneği ile tamamlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar