Trafik kazaları: 2'si motosiklet sürücüsü 3 kişi yaralandı

2 Haziran 2024

Güncelleme: 3 Haziran 2024

A
A

Doğancı, Bafra ve Kaplıca yollarında meydana gelen üç ayrı trafik kazasında, iki motosiklet sürücüsü ile bir araç sürücüsü yaralandı.

ZgotmplZ MYK Haber

Dün Doğancı, Bafra ve Kaplıca yollarında üç ayrı trafik kazası meydana geldi.

Bu kazalarda iki motosiklet sürücüsü ile bir araç sürücüsü yaralandı.

BAFRA'DAKİ KAZA

01.06.2024 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Bafra’da Limak Hotel önünde meydana gelen kazada, Şaban EROĞLU (E-69) yönetimindeki TNU 992 plakalı otobüs, kuzey istikametine doğru seyrederken karşı şeride geçmek için dikkatsizce "U" dönüşü yaptı. Bu sırada karşı şeritten gelmekte olan Seymen BULDUK (E-22) yönetimindeki RF 735 plakalı motosikletin önünü tıkaması sonucu çarpıştılar. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Seymen BULDUK, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

DOĞANCI'DAKİ KAZA

01.06.2024 tarihinde, saat 19:00 sıralarında, Doğancı’da Emek Stadyumu yolu üzerinde meydana gelen kazada, Nihat USTAM (E-67) yönetimindeki JR 700 plakalı motosiklet, batı istikametine doğru seyrederken sağa meyilli viraja girdiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçti. Bu sırada karşı istikametten gelmekte olan Hasan ULUŞAN (E-60) yönetimindeki CG 382 plakalı salon aracın ön kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Nihat USTAM, Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve sağ elinde kırık teşhisi konularak müşahede altına alındı. 

BÜYÜKKONUK-KAPLICA ANAYOLU'NDAKİ KAZA

02.06.2024 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Büyükkonuk-Kaplıca Anayolu’nun 5-6’ıncı kilometreleri arasında, Mehmet Cevat DENİZ (E-32) yönetimindeki LY 122 plakalı salon araç, Kaplıca istikametine doğru seyrederken dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktı ve çelik bariyerlere çarptı. Kaza sonucu araçtaki yolcu Duygu TOĞLIK (K-26) yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve müşahede altına alındı.

Kazalarla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar