Üç kişi uyuşturucu ile yakalandı

Kamalı Haber, 26 Haziran 2024

A
A

Trafik kazası ile ilgili aranan aracın sürücüsü ile onun evine gelen iki kişinin daha tasarrufunda uyuşturucu madde ile mermi bulunması üzerine tutuklandı. Üç zanlıya, soruşturma kapsamında iki gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu madde ve patlayıcı madde tasarrufu suçlarından tutuklanan M.E., A.Ö. ve R.Y., mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, trafik kazasıyla ilgili aranan KE 292 plakalı aracın 25 Haziran Ortaköy’de park halinde tespit edildiğini ve sürücü zanlı M.E.’nin tasarrufunda 100 miligram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.

E.’nin Lefkoşa’daki evinde bulunan A.Ö.’nin narkotik ekibini görünce camdan iki adet paket attığını anlatan polis, zanlının daha sonra kaçmaya çalıştığını ve tutuklandığını, attığı paketlerde 5 gram sentetik cannabinoid olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Polis, arama esnasında eve gelen zanlı R.Y.’nin aracında ise 15 gram hintkeneviri, 5 gram sentetik uyuşturucu ile evinde 75 adet, Lefkoşa Sanayi Bölgesindeki işyerinde ise 10 adet canlı mermi bulunduğunu kaydederek, 3 zanlının tutuklandığını açıkladı.

Polis memuru, aranan şahıs olduğunu, maddelerin analize gönderileceğini belirterek, zanlıların aleyhinde iki gün ek tutukluluk talep etti. Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar