Üstel "devam" diyor

26 Ağustos 2024

A
A

Başbakan Üstel, sorunlarını çözmüş ve güçlü bir ülke için çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

ZgotmplZ

Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ünal Üstel, siyasi istikrarı yakaladıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, görev başında olduklarını ve yıllardır yapılmayanları yaptıklarını ifade eden Üstel, başkalarının konuştuğunu, kendilerinin yaptığını belirterek, "İktidarda ve istikrarla devam." dedi.

Ünal Üstel'in açıklaması şöyle:

"Değerli kardeşlerim;

Devam diyoruz çünkü;

İktidardayız, görev başında bizim hükümetimiz var, siyasi istikrarı yakalamış durumdayız, çalışıyoruz, başarıyoruz, kararlıyız, sonuç odaklıyız, yarım kalanları bitiriyor, başlattıklarımızı yarım bırakmıyoruz, tüm zorluklara göğüs gerecek kadar güçlüyüz, iyi düşünüyor öyle yola çıkıyoruz, yola çıktık mı geri adım atmıyoruz, çok söz vermiyoruz ama söz verdiğimizi de yapıyoruz.

Devam diyoruz çünkü;

On yıllardır yarım kalan pek çok projeyi başlatarak tamamlıyoruz, yıllardır yapılmayan reformları gerçekleştiriyoruz, yıllardır yapılmayan yasaları yapıyoruz. Yeni ve büyük projelere imza atıyoruz...

Devam diyoruz çünkü;

Ulaştırma sorunlarını çözmüş, çevre yollarını tamamlamış, hastanelerini açmış, enerji sorununa köklü çözümler bulmuş, insanlarımızın alım gücünün giderek yükseldiği, refah seviyesinin daha da arttığı, tüm sektörlerin daha da güçlendiği bir ülke için çalışmaya devam ediyoruz.

Devam diyoruz çünkü;

Türkiye ilişkilerini karşılıklı güven ve saygıya dayalı şekilde en üst seviyede yürütüyoruz.

Devam diyoruz çünkü;

Onlar konuşuyor biz yapıyoruz...

O yüzden;

İktidarda devam

İstikrarla devam..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar