Üstel: Tüm engellere rağmen 2027'ye kadar iktidardayız

13 Ekim 2024

Güncelleme: 14 Ekim 2024

A
A

Başbakan Ünal Üstel, karşılarına türlü engeller çıkarılsa da 2027 yılına kadar koalisyon ortaklarıyla hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Üstel ''ne yaparlarsa yapsınlar bizi icraat yapmaktan hiç kimse engellemeyecek” dedi.

ZgotmplZ

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi tarafından kültürel mirasın yaşatılması amacıyla düzenlenen Eko Gün'de konuşan Başbakan Ünal Üstel, ufak tefek sıkıntılarının aşılacağını ve yollarına koalisyon ortaklarıyla devam edeceklerini belirtti.

Karşılarına engeller çıkarılsa da 2027 yılına kadar hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Üstel, “Bizi hizmet yolundan hiç kimse durduramaz. Çünkü gayemiz KKTC’dir. Derdimiz halkımızdır.” dedi.

Üstel ''ne yaparlarsa yapsınlar; bizi icraat yapmaktan, halkımıza hizmet etmekten, halkımızı rahatlamaktan, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ile imzaladığımız protokollerle gerek altyapı, gerek okul, gerekse yol yapımından hiç kimse engellemeyecek.” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti’yle en üst düzeyde ilişkileri devam ettirerek, dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen bu sıkıntıların ülke insanına büyük ölçüde yansımaması için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Üstel, Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmelere, İsrail- Filistin Savaşı’na, GKRY’nin savaş gemilerinin, uçaklarının cirit attığı bir bölge haline gelmesine rağmen, bugün KKTC’de halkın özgürce dolaşabildiğini, böyle etkinlikler yapabildiğini vurguladı.

Üstel ''Ulusal Birlik Partisi herkesin kabul ettiği gibi ülkenin en büyük ve en güçlü partisidir'' dedi.

Büyükkonuk Eko Gün, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, bazı bakan, milletvekilleri ve halkın katılımıyla başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar