Üstel: UBP’yi parçalamak istiyorlar!

19 Eylül 2024

A
A

Lefkoşa’da düzenlenen "Büyük Buluşma" etkinliğinde konuşan UBP Genel Başkan adayı Ünal Üstel, 21 Eylül'deki kurultayda genel başkanın seçileceğini ve bu sürecin dikkatle yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa'da Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde (AKKM) düzenlediği "Büyük Buluşma" etkinliğinde UBP Genel Başkan Adayı Ünal Üstel, partililere hitap etti. Üstel, konuşmasında hükümetin hedeflerini, yaptıklarını ve gelecekte yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

Başbakan Ünal Üstel, 2027 yılına kadar halk için hizmet edeceklerini belirterek, son 10 yılda kaybedilen zamanı telafi etmek için çalıştıklarını söyledi. Meclis çalışmaları devam ederken parti kurultayını yaz tatilinde yapmayı kararlaştırdıklarını ifade eden Üstel, UBP teşkilatlarını yenilediklerini ve kongre süreçlerini tamamladıklarını aktardı. 21 Eylül'de UBP Genel Başkanı'nın seçileceğini hatırlatan Üstel, bu süreçte parti içi demokrasinin işlediğini, başka vekillerin de aday olabileceğini vurguladı.

Üstel, parti içindeki bu yarışların dikkatle yürütülmesi gerektiğini, kimsenin birbirini kırmaması gerektiğini belirtti ve UBP'yi bölmek isteyenlere karşı çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 21 Eylül'ü UBP'nin bayramı olarak nitelendiren Üstel, partililerine teşekkür ederek, bu tarihin UBP için büyük önem taşıdığını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar