Üstel: Yangın akşama kadar söndürülecek

6 Haziran 2024

Güncelleme: 7 Haziran 2024

A
A

Başbakan Ünal Üstel, Tatlısu-Mersinlik yangınına iki helikopterle müdahale edildiğini, akşama kadar söndürüleceğini açıkladı.

ZgotmplZ

Mersinlik-Tatlısu arasındaki ormanlık arazide yangın çıktı.

Saat 15.00 sularında başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan yangına polis itfaiye, Orman Dairesi ve Sivil Savunma ekipleri müdahale ediyor. 

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.

Karadan müdahalenin yapılamadığı yangına havadan sadece 2 helikopter müdahale edebiliyor.

ÜSTEL: AKŞAMA KADAR SÖNDÜRÜLMÜŞ OLACAK

Başbakan Ünal Üstel, çıkış nedeni henüz bilinmeyen Tatlısu-Mersinlik yangınına iki helikopterle müdahale edildiğini kaydetti.

Yangını söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Başbakan Üstel, "Herkes büyük bir gayretle çalışıyor. İnşallah yangın daha da büyümeden, geniş alana yayılmadan, akşama kadar söndürülmüş olacak” dedi.  

Sivil Savunma ekiplerinin, Orman Dairesi ekiplerinin, vatandaşların yangının söndürülmesi için çalıştığını, duyarlı insanlarının bölgeye iş makineleri ve su tankerleri gönderdiğini belirten Başbakan Üstel,  ihtiyaç olması halinde Türkiye Cumhuriyeti'nin de her zaman desteğe hazır olduğunu anımsattı. 

Havaların aniden ısınmasıyla yangınların başladığına da dikkat çeken Başbakan Üstel, vatandaşları dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar