Üstel'den kazanan ve kaybedenlere mesaj

19 Ağustos 2024

A
A

Üstel, “UBP’nin tüm ilçelerde, demokrasi şölenine dönüşen seçimli kongrelerini büyük bir olgunlukla ve demokratik şekilde gerçekleştirdiğini” söyledi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından açıklama yaptı.

Sandıklara giderek, oylarını kullanan ve parti içi demokrasinin çalışmasına katkı sağlayan tüm üyelere teşekkür eden Üstel, “UBP’nin tüm ilçelerde, demokrasi şölenine dönüşen seçimli kongrelerini büyük bir olgunlukla ve demokratik şekilde gerçekleştirdiğini” söyledi.

“Partisine hizmet aşkını yüreğinde hisseden, partisi için çalışma isteğini ortaya koyan, tüm adaylarımızı tebrik ediyorum.” diyen Ünal Üstel, “Seçimleri kazanan tüm kardeşlerime üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Üstel, divanlarda görev alarak, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayanlara da teşekkür etti.

Ünal Üstel sözlerini şöyle sürdürdü:

“Üyelerimiz bugün tüm seçim bölgelerinde, iktidarımızın güçlenmesi ve istikrarın sürmesinden yana açık bir tavır sergilemiştir. Bu seçimlerin kaybedeni yoktur.  Bu seçimlerin tek kazananı vardır o da UBP’dir. Bu seçimlerde zafer partimizindir.  Kurultay sürecimiz devam ediyor. 21 Eylül’de gerçekleştireceğimiz büyük kurultayımızda da, kazanan yine UBP olacaktır, kazanan yine KKTC olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın, iktidarla ve istikrarla yolumuza devam edeceğiz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar