Uyuşturucu mahkemesinde polis: Islah olmaz bir tavır içinde

Kamalı Haber, 12 Eylül 2024

Güncelleme: 12 Eylül 2024

A
A

Aracında uyuşturucu maddelerle yakalanan zanlının, benzer suçtan sabıkaları ve iki davası olduğu belirtildi. Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına emir verdi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Aracında yapılan aramada iki tür uyuşturucu madde bulunan A.C. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının 4 Eylül günü, 19.00 sıralarında Cürümleri Önleme Şubesi tarafından, aracıyla seyir halindeyken Ercan Kavşağı'nda tespit edildiğini, aracında yapılan aramada üzerinde uyuşturucu kalıntısı olan hassas terazi, 20 gram kokain ve 3 gram tütünle karışık hintkeneviri bulunduğunu açıkladı.

Tutuklanan zanlının suçlarını itiraf içerikli ifade verdiğini ve uyuşturucu maddeyi Akıncılar bölgesinde aldığını söylediğini aktaran polis, ele geçirilen maddelerin analize, sarılı olduğu naylon paketlerini parmak izi incelemesine gönderildiğini belirti.  

Polis memuru, zanlının 2 kez mahkemeye çıkarılarak, toplam 10 gün ek süre alındığını, bu süre içerisinde soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını ifade etti.

Zanlının benzer suçtan 21 Haziran 2024 tarihinde teminata bağlandığını, askıda 2 davası ve sabıkaları olduğunu, ıslah olmaz bir tavır içerisinde olduğunu belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar