Uyuşturucu meselesinde 2 kişi daha aranıyor

Kamalı Haber, 17 Eylül 2024

A
A

Şüphe üzerine yapılan aramada aracında ve evinde satışa hazır uyuşturucu madde bulunan zanlıya tekrar 3 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ

Lefkoşa’da meydana gelen “kanunsuz uyuşturucu madde sentetik cannabinoid alma, tasarruf, verme” suçlarından tutuklanan 29 yaşındaki Nijeryalı P.C.A. yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 13 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir ekip tarafından Küçük Kaymaklı’da RB 348 plakalı araç içerisinde şüpheli vaziyette tespit edilen zanlının üzerinde ve aracında yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 300 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid ile uyuşturucu satışından elde edilen bin 500 TL nakit para bulunarak emare alındığını belirtti.

Zanlının Narkotik Şubeye götürülürken, araçtan indirildiği esnada kaçmaya çalıştığını, kısa bir süre sonra Yenişehir’de yakalandığını belirten polis memuru, zanlının Şehit Ruso Caddesi'ndeki evinde yapılan aramada, satışa hazır 52 ayrı paket halinde 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını belirtti.

Polis, zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi 56 paket halinde 12 Eylül tarihinde Gönyeli’de bir şahıstan 16 bin 800 TL’ye aldığını,  3 ayrı pakette 300’er miligramını bir kişiye bin 500 TL karşılığında sattığını söylediğini açıkladı.

Soruşturmanın yeni başladığını, ele geçirilen maddenin analize, sarılı olduğu paketlerin parmak izi inceleme şubesine gönderildiğini kaydeden polis, ayrıca aranan 2 kişi olduğunu da söyledi.

Polis, zanlının cep telefonunun inceleneceğini, ülkedeki statüsünün belirlenmesi için Muhaceret Dairesinden araştırma yapacaklarını belirterek, 3 gün ek süre istedi. 

Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar