Uyuşturucu ve yeşil reçeteli hapla yakalandılar

Kamalı Haber, 17 Temmuz 2024

A
A

Güzelyurt'taki trafik kontrolünde üzerlerinde uyuşturucu ve yeşil reçeteli hap bulunan iki şahıs, soruşturma kapsamında iki gün daha tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen trafik kontrolleri esnasında uyuşturucuyla yakalanan O.H. ile üzerinde yeşil reçeteye tabi hap bulunan M.T.D. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, 13 Temmuz 2024 tarihinde 19.45 sıralarında Güzelyurt Manisa Bulvarı'nda yapılan rutin trafik kontrolünde durdurulan bir araçta arka koltukta yolcu olarak bulunan zanlı O.H.’nin şüpheli hareketlerinden dolayı yapılan aramada, çantasındaki sigara paketi içerisinde yaklaşık 1 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını aktardı. 

Yine aynı araçta yolcu olarak bulunan zanlı M.T.D.’nin üzerinde yapılan aramada, yeşil reçeteye tabi 14 adet Lyrica türü hap tespit edildiğini belirten polis, zanlıların tutuklandığını, aranan şahıslar ve beklenen analiz sonuçları olduğunu kaydederek, ek süre talep etti. 

Yargıç, zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar