Vadili ve Çınarlı'da yangın...

5 Haziran 2024

Güncelleme: 6 Haziran 2024

A
A

Vadili uzun tepe ile Çınarlı Köyü'nün İncirli Mağarası bölgelerinde yangın çıktı. İtfaiye, belediye araçları, Sivil Savunma ekipleri ve vatandaşlar çıkan yangınları söndürmek için seferber oldu. Çınarlı'da çıkan yangın kontrol altına alındı.

ZgotmplZ

Vadili çöplüğü üzeri, uzun tepe bölgesinde yangın meydana geldi.

Mesarya Belediyesi, “İtfaiye ve belediye ekiplerine yardım edebilmek, yangını kontrol altına alabilmek için traktörü olan vatandaşlarımızın acilen yangın yerine gitmeleri önemle duyurulur” açıklaması yapıldı.

ÇINARLI'DA ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Ayrıca, Çınarlı Köyü'nün güneyinde İncirli Mağarası mevkiinde, yerleşim alanına yakın bir bölgede çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına ifaiyenin yanı sıra Sivil Savunma ekipleri,  yangına, 30 personel, 3 arazöz, 6 yangına ilk müdahale aracı, 1 su tankeri, 5 komuta aracı ile birlikte müdahale ediyor.

Çınarlı bölgesinde bugün çıkan yangının kısmen kontrol altına alındığı açıklayan polis, yangının çevre emniyetinin alındığı yer yer yanmaların devam ettiği bildirildi.

Açıklamada, yangının kısmen kontrol altına alındığı, soğutma ve söndürme çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

 Yangının çevre emniyeti alınmış olup yer yer yanmalar devam etmektedir. Yangın sonucu yaklaşık 2,000 dönümlük alan içerisindeki biçilmemiş arpa ve buğday ile balyalar, harnup, zeytin, çam ağaçları ile maki bitki örtüsü yandı. Yangın alanında itfaiye ekiplerinin söndürme ve soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangın, Çınarlı köyünün güneydoğusunda İncirli mağara mevkiinde saat 12.50 sıralarında çıkmıştı.

 Yangınla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar