Yakalanacaklarını anlayınca çaldıkları kuzuları araçtan attılar

8 Haziran 2024

Güncelleme: 8 Haziran 2024

A
A

Akıncılar’da bir çiftlikten kuzu çalan iki kişi tutuklanırken, zanlıların kaçmaya çalışırken, çaldıkları kuzuları araçtan attıkları belirtildi.

ZgotmplZ

Akıncılar’da Margo Çiftliği mevkisinde bulunan Yusuf Parıldak’a ait ağıldan dün gece saat 23.45'te sayısı henüz tespit edilemeyen kuzu ve kamera kayıt cihazı çalındı.  

Alınan şikâyet üzerine polis ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada, meselede zanlı görülen 19 yaşındaki K.Ö (E) ve 18 yaşındaki A.G (E) kullanımlarındaki araçla tespit edilerek tutuklandı.

Polis açıklamasında, zanlıların kaçmaya çalışırken, çaldıkları kuzuları araçtan attıkları, kuzuların tespit edilemediği belirtildi.

İki zanlı olayın sabahına mahkemeye çıkarıldı. / Kamalı Haber
ÜÇ GÜN POLİSTE TUTUKLULUK KARARI

İki zanlı bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemede bilgi veren polis memuru, kuzuların henüz tespit edilemediğini ancak sirkat edilen kamera kayıt cihazı ile aracın emare olarak alındığı aktardı.

Polis zanlıların sözlü beyanları olduğunu, bu beyanların teyit ve tekzip edileceğini aranan kuzular olduğunu ve incelenecek kamera görüntüleri bulunduğundan zanlıların ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar