Yatağında uyuyan kişiyi yakarak öldürmeye çalıştı

7 Eylül 2024

Güncelleme: 7 Eylül 2024

A
A

Boltaşlı'daki evinde çıkan yangında Nihat İlkhan'ın ağır yaralanmasına neden olan yangını; bir şahsın, kız arkadaşı aleyhinde dedikodu yaptığı gerekçesi ile çıkardığı öğrenildi. İlgili şahıs tutuklandı.

ZgotmplZ

Boltaşlı’da yaşayan ve evinde çıkan yangın sonucu Nihat İlkhan’ın ağır yaralandığı yangının çıkış sebebi ile ilgili yürütülen ileri soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen H.T.(E-43) tespit edilerek tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında, H.T.’nin, 4 Eylül günü 03.04-03.25 saatleri arasında, "kız arkadaşı aleyhinde dedikodu yapıp kendisini kötülediği" gerekçesiyle Nihat İlkhan’ın kaldığı ikametgahın giriş kapısını bir cürüm işlemek maksadıyla açarak içeriye girdiği tespit edildi.

YATAĞINDA UYUYAN KİŞİYİ ATEŞE VERDİ

Ardından, öldürmek kastıyla o sırada yatağında uyumakta olan Nihat İlkhan’ın üzerine ve yatağı ile oda içerisine akaryakıt türü yanıcı madde döküp, kasten ateşe vererek söz konusu ikametgahı kundaklayan H.T., Nihat İlkhan’ın ağır şekilde yaralanmasına sebep olup, taammüden adam öldürmeye teşebbüs etti.

Nihat İlkhan, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde Yoğun Bakım Servisinde müşahede altında tutulurken, polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar