Yeni Ciklos bağlantı yolu için ilk kazma vuruldu

20 Eylül 2024

Güncelleme: 20 Eylül 2024

A
A

Girne Belediye Başkanı Şenkul, “Kaçış Yolu”nu, Girne-Lefkoşa Anayolu'na bağlayacak yeni Ciklos bağlantı yolunun yapım çalışmalarına başlandığını duyurdu.

ZgotmplZ

Girne’nin trafik sorununa önemli bir soluk kazandırması planlanan Bellapais-Ciklos/Lefkoşa Anayolu bağlantı güzergahı olan ve “Kaçış Yolu” olarak adlandırılan yol ile Girne-Lefkoşa Anayolu'nu bağlayacak olan yeni Ciklos bağlantı yolunun yapım çalışmalarına başlandı.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaçış Yolu'nu Girne-Lefkoşa Anayolu'na bağlayacak yeni Ciklos bağlantı yoluna hayırlısıyla başladık." dedi.

"PİYASA BEDELİNİN NEREDEYSE YÜZDE 40’INA YAPTIRIYORUZ"

Şenkul devamında şunları kaydetti:

"Sorunları biliyoruz, bütçe buldukça da kentimizin sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Biraz rastlantı, biraz bizim şansımız, biraz iş insanlarımızın katkısı, biraz da bizim yönetim anlayışımız sayesinde bu önemli yolu da piyasa bedelinin neredeyse yüzde 40’ına yaptırıyoruz. Dün aldığımız arsanın da piyasa bedeli aldığımızın 2 katıydı. Kaynakların verimli kullanımı ilkesiyle çalışmaya devam."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar