Cumhurbaşkanı Tatar'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

18 Haziran 2024

A
A

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kurban Bayramı vesilesiyle TMT Mücahidi Ertan Alp, TBK Gazisi Ali Ceylangüden ile şehitler Mehmet Münür Mustafa ve Hasan Ertuğrul Veli'nin yakınlarını ziyaret etti.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kurban Bayramı vesilesiyle Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) Mücahidi Ertan Alp, TBK Gazisi Ali Ceylangüden ile şehitler Mehmet Münür Mustafa ve Hasan Ertuğrul Veli'nin yakınlarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Tatar ziyaretlerinde Kıbrıs Türkü’nün geçmişte yaşadığı zorlukları ve verdiği varoluş mücadelesi sayesinde bugün özgür ve bağımsız bir şekilde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde huzur içinde yaşadığını belirtti.

“Şehitlerimizi ne unutur, ne de unuttururuz” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, 20 Temmuz’da Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yılının kutlanacağını hatırlattı. Devlet olarak gazilerin ve şehit yakınlarının her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaretlerde şehit aileleri, TMT Mücahidi Ertan Alp ve TBK Gazisi Ali Ceylangüden, Cumhurbaşkanı Tatar'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar