1 kişi daha tutuklandı, 5 kişi aranıyor

Kamalı Haber, 18 Ağustos 2024

Güncelleme: 18 Ağustos 2024

A
A

Lefkoşa’da “zorla insan kaçırma, alıkoyma, soygun, şiddet kullanma tehdidi ve ciddi darp” suçlarından tutuklanan C.D.’nin ardından F.Ş. de tutuklandı.

ZgotmplZ

Lefkoşa’da meydana gelen “zorla insan kaçırma, alıkoyma, soygun, şiddet kullanma tehdidi ve ciddi darp” suçlarından tutuklanan zanlı C.D.’nin ardından aranmakta olan zanlılardan F.Ş. de tespit edilerek tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yaşananları anlatan polis memuru, 13 Ağustos 2024 tarihinde A.Ö. ile aralarında alacak verecek işi olan zanlılar C.D., F.Ş. ve beraberindeki 5 kişinin müştekiyi Hamitköy’de faaliyet gösteren bir iş yerine çağırarak konuştukları sırada muhtelif yerlerine vurmak sureti ile ciddi bir şekilde darp edip cebindeki LZ 157 plakalı aracın anahtarını alarak soygun suçunu işlediklerini, akabinde bina dışına çıkmasına izin vermeyip müştekiyi bulundukları yerden zorla iş yerinin arka kısmında oto kaporta boya olarak kullanılan binaya götürerek zorla kaçırıp alıkoyduklarını söyledi. Polis, zanlılar C.D., F.Ş. ile 5 kişinin, müştekiye “erkeksen bu arabanın burada olduğunu git birine söyle” demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunarak arabaya koyup Dörtyol bölgesinde bulunan durağa bıraktıklarını belirtti.

Polis memuru, şikâyetin 16 Ağustos 2024 tarihinde yapıldığını, zanlılar C.D. ve F.Ş.’nin tespit edilerek tutuklandığını, diğer 5 kişinin ise halen arandığını açıkladı.

Polis memuru, alınacak birçok ifade, incelenmesi gereken birçok kamera görüntüsü ve aranmakta olan şahıslar olduğundan zanlının ilk etapta 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar