2.5 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi

29 Ağustos 2024

A
A

Polisin İskele'de düzenlediği ve Girne'ye taşınan "Çember Operasyonu"nda 2.5 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirilirken, bir kişi tutuklandı.

ZgotmplZ PGM

İskele polisinin "Çember Operasyonu" adı verdiği operasyonda bir kişi uyuşturucu bulundurmaktan tutuklanırken, 2.5 kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi.

Polisten verilen bilgiye göre, dün 17:20 sıralarında, İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimleri sırasında, kontrol amaçlı durdurulan 29 yaşındaki M.S.'nin (E-29) şüpheli hareketlerinden şüphelenildi.

Bunun üzerine kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, 120 gr hint keneviri türü uyuşturucu bulundu ve şahıs tutuklandı.

Yürütülen ileri soruşturmada Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından zanlının Girne’deki ikametgahında arama yapıldı.

Aramada 2 kilo 200 gram hint keneviri ile 35 gram MDMA türü uyuşturucu madde, LSD türü uyuşturucu madde içeren 2 adet kağıt parçası ve üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olan 2 adet hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edilen 2 bin 340 dolar, 410 sterlin ve 4 bin 110 TL nakit para bulundu.

Soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar