3 gün 3 ayrı yolda bisiklet turu

19 Ekim 2024

Güncelleme: 19 Ekim 2024

A
A

Yarından itibaren 3 gün 3 ayrı güzergahta düzenlenecek bisiklet turu nedeniyle, sporcuların geçeceği yollarda polis tarafından geçici olarak tedbir alınacak.

ZgotmplZ

Velospeed Spor Derneği tarafından 20, 21 ve 22 Ekim 2024 tarihlerinde gün boyunca, ülke genelindeki bazı yollar üzerinde bisiklet turu (Tour Of Cyprus) gerçekleştirilecek.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, pazar, pazartesi ve salı günlerinde düzenlenecek olan bisiklet turu kapsamında, yarın Gazimağusa - Dipkarpaz, 21 Ekim Pazartesi günü Dipkarpaz - Alsancak ve 22 Ekim Salı günü ise Alsancak - Güzelyurt - Yeşilırmak yol güzergahları geçilecek.

Bisiklet turu güzergahı üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edeceği ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberlerde polis tarafından geçici olarak tedbir alınacağı duyuruldu.

Polisten yapılan açıklamada, bisiklet turu devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin, kendilerinin ve sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri gerektiği belirtilerek, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar