4 UBP'li vekil Taçoy'a destek açıkladı

27 Ağustos 2024

A
A

Ali Pilli, İzlem Gürçağ Altuğra, Hasan Küçük ve Yasemin Öztürk, Hasan Taçoy'a desteğini ilan etti.

ZgotmplZ
Ali Pilli (sol1), İzlem Gürçağ Altuğra (sol2), Yasemin Öztürk (sağ2) ve Hasan Küçük (sağ1), Hasan Taçoy'la (sol3) birlikte sahneye çıktı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili ve genel başkan adaylarından Hasan Taçoy'a, UBP milletvekilleri Ali Pilli, İzlem Gürçağ Altuğra, Hasan Küçük ve Yasemin Öztürk desteğini ilan etti.

Taçoy dün İskele’de partililerle buluştu. Taçoy, kendisini destekleyen milletvekilleri ile etkinlikle birlikte sahneye çıkarak beraberlik mesajı verdiler.

Destek veren vekillere teşekkür eden Hasan Taçoy, “Tehdit edilen ve açık destek vermekten çekinen diğer arkadaşlarıma da selamlarımı gönderiyorum. 21 Eylül’de biz kazanacağız, UBP kazanacak, ülke kazanacak.” dedi.

Taçoy, “Tecrübeme güveniyorum, arkadaşlarıma güveniyorum. Hepsinden önemlisi bana olan desteklerini göstermekten çekinmeyenlerin cesaretine güveniyorum. 21 Eylül’de çok farklı bir akşam yaşanacak. Sandığa gidip değişim için oyumuzu vereceğiz. Güçlü İrade ve Güçlü UBP için elimizden her şeyi yapmalıyız. Bu bizim boyumuzun borcudur.” şeklinde konuştu.

21 Eylül'de gerçekleşecek kurultayda üç aday yarışacak. Hasan Taçoy'un yanı sıra mevcut genel başkan Ünal Üstel ile Ahmet Melih Karavelioğlu mevcut adaylar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar