6 ortaklı büyük vurgun: Çalıştığı yerden 12 milyon TL çaldı

Kamalı Haber, 19 Temmuz 2024

Güncelleme: 19 Temmuz 2024

A
A

Haspolat'taki bir firmanın pazarlamacısı, 2018 yılından bu yana, faturalar üzerinde yaptığı oynama ile firmadan 12 milyon 270 bin TL çaldı. Zanlı, 5 ortağı daha olduğunu itiraf etti. Soruşturma kapsamında 3 gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Haspolatta pazarlamacı olarak çalıştığı Arnet Gıda Ltd'de sattığı ürünlerin bedeli olan 12 milyon 270 bin 382 TL parayı çaldığı gerekçesiyle tutuklanan 53 yaşındaki P.İ. mahkemeye çıkarıldı.

ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTEN 6 YILDA 12 MİLYON TL ÇALDI

Mahkemede olguları aktaran polis, Haspolat Sanayi Bölgesi 1'inci Sokak'ta faaliyet gösteren firmada pazarlamacı olarak çalıştığı, 2018 - 2024 yılları arasında müşterilere satmış olduğu gıda malzemelerinin karşılığında yazmış olduğu makbuz ve fatura üzerinde tibeksle oynama yaparak, toplam 12 milyon 270 bin 382 TL parayı şirket hesabına yatırmayarak, çaldığını söyledi.

"BEŞ SUÇ ORTAĞI DAHA OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ"

Zanlının 18 Temmuz'da teslim olup, işlediği suçları itiraf ederek, 5 suç ortağının daha olduğunu itiraf ettiğini açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini, sağlık sorunlarından dolayı zanlının henüz ifadesinin alınmadığını, aranan şahıslar ve incelenmesi gereken evraklar olduğunu ifade ederek, 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Polis, Savcı Hasan Boşnak’ın sorusu üzerine ise tanıklar olduğunu, onların da ifadesinin araştırılacağını belirtti.

AVUKATI: ORTAKLAR ARASINDA EN AZ ÇALAN MÜVEKKİLİM

Zanlının avukatı ise 3 günlük süreye itiraz etmezken, zanlının kendisinin teslim olduğunu, 5 suç ortağı olduğunu, en az parayı kendisinin aldığını, suç ortaklarının daha fazla para aldığını söylediğini aktardı.

Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar