Aile kavgasına giden polise saldırı

Kamalı Haber, 2 Haziran 2024

Güncelleme: 2 Haziran 2024

A
A

Gönyeli'de daha önce boşanan çift arasında çıkan tartışma iki tarafın yakınların da karışmasıyla kavgaya dönüştü. Olaya müdahale etmek isteyen polislere saldıran 3 kişi tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

ZgotmplZ

Gönyeli’de meydana gelen kadına şiddet olayı ile ilgili tutuklanan A.K. ile polise darp, görevinden men, kavga, rahatsızlık suçlarını işleyen M.K. ile H. K., bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesinde çıkarıldı.

Gönyeli Polis Karakolunda görevli polis memuru olayı anlattı.

Zanlı A. K.'nın 1 Haziran 2024 tarihinde saat 21.10 sıralarında eski eşi Z.K. ile evliliklerinden olan oğullarıyla görme ve araç kullanımı konusunda tartıştıklarını belirtti. Polis, zanlının kavga esnasında eski eşinin sağ omzuna yumruk attığını, ardından tekmeleyerek yere düşmesine neden olduğunu, saçlarından tutarak kaldırıp savurduğunu ve tekrar yere düşmesine sebep olduğunu ifade etti.

Olayın ardından zanlı A.K.'nın ve eski eşinin akrabalarının olay yerine geldiğini söyleyen polis, zanlıların kardeşleri M. K. ile H. K.'nın da eski eşinin akrabalarını darp ettiklerini belirtti.

Gönyeli Polis Karakoluna yapılan ihbar üzerine bir ekibin olay yerine gittiğini ifade eden polis, M. K. ile H. K.'nın olaya müdahale eden görevli polislerin ellerinden tutup, itip ve göğüslerine vurma suretiyle darp ederek görevlerinden men ettiklerini aktardı.

Polis memuru, zanlıların suçüstü tutuklanarak soruşturma başlatıldığını ve kamera görüntülerinin inceleneceğini belirterek, bir gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme heyeti, zanlıların bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

M. K. ile H. K. suçsuz olduklarını, A. K. ise eski eşini darp etmediğini öne sürdü.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar