Alsancak bölgesinde süresiz su kesintisi!

12 Temmuz 2024

Güncelleme: 13 Temmuz 2024

A
A

Ilgaz su kuyusunun kuruması sebebiyle Kani Akansu Caddesi, Çağatay Özbirim Caddesi, Piyale Paşa Caddesi ve 20 Temmuz Caddesi'nde su verilemiyor. Su sorunun çözümü için bir süre belirtmeyen LAÇ Belediyesi, tankerlerle su dağıtımı yapacağını duyurdu.

ZgotmplZ

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, Ilgaz su kuyusunun kuruması sebebiyle Kani Akansu Caddesi, Çağatay Özbirim Caddesi, Piyale Paşa Caddesi ve 20 Temmuz Caddesi'nde su kesintisi meydana geleceği bildirildi. 

4 TON LİMİT UYGULANACAK

Belediyeden yapılan açıklamada, "Kesintiler süresince söz konusu bölgelerde yaşayan ve su sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza tankerler vasıtası ile su sağlanacaktır. Tanker servislerimiz sabah saat 08.00 ve akşam saat 20.00 olacak şekilde çalışacaklardır. Bu süre zarfında yüzme havuzu denge depolarına ve bahçe sulama maksatlı depolara tankerlerimiz tarafından su verilmeyecektir. Tankerlerimiz tarafından evlere yapılacak su servislerine 4 ton limit uygulanacaktır. Bu süre zarfında bölgede yaşayan vatandaşlarımızın suyu tasarruflu kullanmalarını önemle rica ederiz" denildi. 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar