Amiri tehdit eden LTB çalışanı serbest: Öfke kontrolü için doktora gidecek

Kamalı Haber, 14 Ekim 2024

Güncelleme: 14 Ekim 2024

A
A

Kendisini uyaran zabıta amirini tehdit eden LTB çalışanının, Akdoğan Belediye Başkanı'nı da telefonda taciz ettiği belirtildi. Avukatı, zanlının öfke kontrol sorunu için doktora gideceğini aktardı. Zanlı, teminata bağlandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa Türk Belediyesi binası içerisinde meydana gelen “düelloya davet, rahatsızlık, uygunsuz tavr-ı hareket” suçlarından tutuklanan Mehmet Şenol, teminat talebiyle dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 11 Ekim'de çalıştığı LTB binasında zabıta amirini tehdit ettiğini söyledi.

Zanlının, zabıta amirine, kendisini daha disiplinli olması konusunda daha önceden uyardığı gerekçesi ile işaret parmağını sallayarak üzerine yürüdüğünü ve yüksek sesle "Sen göreceksin, seni öldüreceğim, sen dışarı gel seni dışarda bulacağım, bulacağım seni" diyerek düelloya davet ettiğini anlatan polis, şikayet üzerine zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, mahkemeye çıkarılarak ek süre alındığını ifade etti.

Polis, Dörtyol Polis Karakolu'ndan alınan bilgide zanlının Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif’i de telefonla arayarak, “Mayına bastınız, seni de Harmancı’nın da sonunu getireceğim” diyerek, telefonda taciz suçu işlediğini, bu yönde de zanlı hakkında ayrı bir soruşturma başlatıldığını söyledi.

Zanlının 2022 yılına ait rahatsızlık verme suçundan sabıkası olduğunu kaydeden polis, uygun bir teminat talep etti.

Zanlının avukatı talebe itirazları olmadığını, aynı suçların tekerrür ettiğini, ailesinin de isteği ile öfke kontrol sorunuyla ilgili doktor kontrolünden geçirileceğini belirtti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 20 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir  kefilin 300 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve  haftada 3  gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar