Bahçeli köy yolu yenilendi

14 Haziran 2024

A
A

Bahçeli köyünün 3,5 kilometre köy içi yol yeniden yapıldı. Yol ile birlikte 1 kilometre yağmur suyu drenajı yapıldı. 600 metre fiber optik hattı döşendi, içme suyu hattı da yenilendi.

ZgotmplZ

Bahçeli köyünde 22 milyon TL’lik altyapı yatırımı yapıldı.

12 milyon TL’si bakanlık, 10 milyon TL’si belediye tarafından karşılanan proje kapsamında 3,5 kilometre köy içi yol yeniden yapıldı. Yol ile birlikte 1 kilometre yağmur suyu drenajı yapıldı. 600 metre fiber optik hattı döşendi. Köy için büyük sorun teşkil eden içme suyu hattı da yenilendi.

Projelerin tamamlanması nedeniyle köy kahvehanesinde tören düzenlendi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, törende yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Ceyhun Kırok'un Bahçeli köyünde su isale hattı sorununa hızla el attığını ve önemli kaynaklar ayırdığını vurguladı.

Merkezi hükümet olarak Belediyeye destek olmak amacıyla 12 milyon TL'lik bir bütçe ayırdıklarını belirtti. Köy yolunun yapımında kıt imkanlarını seferber ettiklerini ifade etti.

Yüklenici firmaya teşekkür ederek, projenin zamanında tamamlanmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Parti ayrımı olmaksızın halka hizmet odaklı çalıştıklarını vurguladı.

Ceyhun Kırok'un gelecekteki projelerinde de Bakanlık olarak destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ise, konuşmasında Bahçeli köyünde uzun süredir devam eden sorunların çözüme kavuşturulduğunu vurguladı.

Büyük bir projeye imza atmaktan gurur duyduklarını belirterek, Bakanlıkla iş birliği içinde çalışmanın başarılarına şahit olduklarını dile getirdi.

Projenin öngörülen süreden daha önce tamamlandığını ve bu başarının devamını dileyerek, gelecekte de benzer iş birliklerinin sürmesini umut ettiğini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar