Bakanlık "yok" dedi ama su sorunu devam ediyor

12 Haziran 2024

Güncelleme: 13 Haziran 2024

A
A

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok Kırok, DSİ'nin su dağıtımıyla ilgili bir sorun yoksa suyun neden depolara ulaşmadığını sordu.

ZgotmplZ

Tarım Bakanlığı, Geçitköy Terfi İstasyonu'ndaki teknik arızanın 4 Haziran'da giderildiğini ve şu anda herhangi bir arızanın olmadığını belirterek suyun şebekelere verildiğini açıkladı.

Ancak, Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, belediye sınırları içinde su dağıtımında büyük sorun yaşandığını ve yetkililerden tatmin edici bir açıklama beklediklerini söyledi. Kırok, 4 Haziran'daki arızanın ardından sıkıntının hala devam ettiğini, bölgede su alamayan çok sayıda vatandaş olduğunu ve dağıtılan suyun yetersiz kaldığını belirtti.

Kırok, DSİ tarafından dağıtılan suyun temininde yaşanan sorunun ne zaman çözüleceği konusunda acil bir açıklama beklediklerini, ancak yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Depolara su gelmediğini gösteren fotoğraflar paylaşan Kırok, DSİ'nin su dağıtımıyla ilgili bir sorun yoksa suyun neden depolara ulaşmadığını sorguladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar