"Ben bu partinin abisiyim... Bütünlüğü devam ettirmek zorundayım"

26 Ekim 2024

A
A

Gazimağusa ve İskele'de partililerle buluşan Üstel, kaybedecek vakitleri olmadığını, yarım kalan projeleri bitirmek için çalışacaklarını, partinin büyüğü olarak bütünlüğünü devam ettirmesi gerektiğini söyledi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Eşi Zerrin Üstel ile birlikte UBP Gazimağusa ve İskele ilçesinde partililer ile buluştu. 

Buluşmada, Gazimağusa ilçesi kadın kolları "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" dolayısıyla etkinlik de düzenledi.

Etkinliklerde, Meclis Başkanı Ziya Öztürkler, Genel Sekreter Oğuzhan Hasipoğlu, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Maliye Bakanı Özdemir Berova, Milletvekilleri Sunat Atun, Ahmet Savaşan, Alişan Şan, Resmîye Canaltay, Gazimağusa İlçe Başkanı Nahit Öncü ve İskele İlçe Başkanı Metin Güllü de hazır bulundu.

Etkinlikteki konuşmasına Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınayarak başlayan Üstel, Kurultay ve sonrasındaki Meclis Başkanlığı sürecine de değindi.

"ÖNCELİĞİMİZ YARIM PROJELERİ BİTİRMEK"

Üstel, "Bir kurultay geçirdik. Bu süreçte basında yazılıp çizilenlere cevap vermedik. Çünkü dedik ki bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek. Önceliğimiz 2013'den sonra yarım kalan projeleri bitirmek. Halkımızın refah seviyesini yükseltmek için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meclisi başkanlık seçim sürecinde yaşananları da anlatan Üstel, yapılan seçimin ardından Zorlu Töre'nin Meclis Başkanı olarak Ziya Öztürkler'i ilan etmesiyle, hükümete düşen tek görevin bu sonucu Resmi Gazete'de yayınlamak olduğunu belirtti.

"KAYBEDECEK BİR SANİYEMİZ BİLE YOK"

Ülkenin kaybedecek bir saniyesi bile olmadığını söyleyen Üstel, "Her tarafımızda savaş varken bizim yapmamız gereken dayanışmadır. Şimdi tek vücut olma zamanıdır. Geçmişe bakıldığı zaman UBP'nin başarısı orta yerdedir. UBP bugüne kadar ülkemize yapılmayan hizmetleri yapmıştır." dedi.

Üstel sözlerine şöyle devam etti:

"Bize boşuna zaman kaybettirmeye çalışanlara inat, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Ben bu partinin abisiyim, büyüğüyüm. Sorumlulukla hareket etmek zorundayım. Partimin bütünlüğünü devam ettirmek zorundayım. Bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara izin vermedik, vermeyeceğiz."

"E-ETİKET İLE MARKETLER DENETLENECEK"

2025 yılı Şubat ayında hayata geçirilecek olan elektronik etiket sistemi ile başlayacak olan market denetimlerinden de bahseden Üstel, "Herkes pahalılıktan bahsediyor. Bunun da gereğini yapıyoruz. Gerekli olan yasal çalışmalar yapıldı. Halkımızın yoğun şikayetleri doğrultusunda 1 Şubat 2025 tarihinden itibaren tüm marketlerimiz artık çok daha sıkı şekilde denetlenecektir." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar