Bir çiftlikten kuzu çalınması olayı ile ilgili tutuklananlar beş kişi oldu

Kamalı Haber, 10 Haziran 2024

A
A

Akıncılar’da bir çiftlikten kuzu çalınması olayı ile ilgili tutuklanan üç kişiden sonra, olayla ilgili iki şahsın daha tutuklanması ile tutuklu sayısı beşe çıktı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Akıncılar'da Margo Çiftliğinde meydana gelen hayvan hırsızlığıyla ilgili A.G., K.Ö., E.D.’nin ardından E.D. ile İ.E. de tutuklandı.

İ.E. hırsızlık mal kabulü, E.D. ise, “ambar açma, hayvan sirkatı, sirkat, kasti hasar ve mülke tecavüz" suçlarından mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 25 Mayıs- 4 Haziran 2024 tarihleri arasında, saat 23.50 sıralarında Akıncılar’da Margo Çiftliği diye bilinen yerde Y.P.’ye ait mandıra içerisine giren A.G., K.Ö., E.D. ve E.D.’nin 30 adet kuzuyu araca yükledikten sonra, ambarın kilidini kırarak içeri girdiklerini ve kamera kayıt cihazını da alarak, çıkış yaptıklarını söyledi.

Zanlılar K.Ö. ve A.G.’nin ET 598 plakalı araç ile birlikte kaçarken, arazi ve mandıranın sahibinin oğlu K.P ve Demirhan Karakolu ekipleri tarafından gerçekleştirilen takip sonucu yakalandıklarını açıklayan polis, zanlıların kaçmaya çalıştıkları esnada kuzuları araçtan attıklarını ifade etti.  

Polis, zanlı E.D.’nin de 9 Haziran’da mahkemeye çıkarılarak, 2 gün tutukluluk emri alındığını, aranan şahıs olan E.D.’nin de 9 Haziran’da Demirhan Polis Karakoluna gelerek, teslim olduğunu, zanlı İ.E.’nin ise zanlıların çaldığı 40 bin TL değerindeki 4 kuzuyu piyasa değerinin altında 18 bin TL’ye alarak, hırsızlık mal kabulü suçunu işlediğini söyledi.

Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, E.D.’nin bir gün, İ.E.’nin iki gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar