Bir günde iki kaza: Birinde sürücü alkollü, diğerinde sürücüler yaralı

14 Haziran 2024

A
A

Girne ve Türkmenköy yolunda iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Girne'deki kazaya neden olan sürücü, alkollü olduğu belirlenerek tutuklandı. Diğer kazada ise iki kişi yaralandı.

ZgotmplZ

Karaoğlanoğlu’nda, trafik kazası yapan alkollü kiralık araç sürücüsü tutuklandı.

Polis Basın Bültenine göre, Girne Karaoğlanoğlu'nda, dün akşam saat 20.15'te, 25 yaşındaki Yiğithan Demirel (E), ZUH 931 plakalı kiralık araç ile İstiklal Sokak'ta seyrettiği sırada, önünde aynı istikamete doğru seyreden ve yoldaki kasis nedeniyle yavaşlayan Özcan Atasoy'un (E-27) kullandığı PF 330 plakalı aracın arka kısmına çarptı. 

Kaza sonucu yaralanan olmazken, 110 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu belirlenen ZUH 931 plakalı araç sürücüsü Yiğithan Demirel tutuklandı. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.

ARAÇ YOLUN SOLUNDAN ÇIKARAK TAKLA ATTI  

Beyarmudu-Türkmenköy Anayolu'nda ise sabah saatlerinde 38 yaşındaki Behiç Zaimoğlu (E), yönetimindeki KP 431 plakalı araç ile dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçti ve o esnada karşı istikametten gelen 69 yaşındaki Vijdan Düzova'nın (K) kullandığı JN 265 plakalı araç ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle JN 265 plakalı araç yolun solundan çıkarak takla attı ve sağ yan kısmı üzerine devrildi. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar