"Biz partinin büyüğüyüz, ben partinin abisiyim"

10 Eylül 2024

A
A

Üstel, 21 Eylül'de yapılacak genel başkanlık seçimlerindeki rakiplerine "Biz partinin büyüğüyüz, ben partinin abisi olarak, onları her platformda kucaklayacağım ve seveceğim." mesajı gönderdi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, dün akşam düzenlenen Girne ilçesi mazbata töreninde partililere seslendi.

Üstel, “Kim ne derse desin, bizim o gün bayramımız ve biz o gün bir demokrasi şölenini dünya göstereceğiz. Bayramlar kalabalık olur, bayramlarda dargınlık küskünlük yoktur, o gün birbirimize sarılma zamanıdır.” dedi.

Ünal Üstel, konuşmasında şunları kaydetti:

“Parti içerisinde bir yarış olacak ve ona herkes saygı duyacak. Bir arkadaşımız bize rakip çıkabilir, hiç önemli değil. Bazı arkadaşlarımız o arkadaşımızı destekleyebilir, hiç önemli değil. Bu parti içerisinde bir yarıştır arkadaşlar çünkü bu yarış yalnız olmaz. Dolayısıyla, birileriyle parti içerisinde o yarışı yapacağız. Zaten bakın, o yarış olmasa, Ulusal Birlik Partisi’nde bu hareketlilik, bu dinamizm olmayacak. O yüzden önümüzde bir Cumhurbaşkanı seçimi var ona hazırlanmamız lazım ama o gün 21 Eylül'e gelirken sizlerden isteğim şu; Kimseyle dalaşmayacaksınız, kimseye acı bir laf söylemeyeceksiniz. Birlik beraberlik içerisinde gideceğiz. Varsın onlar bize söylesinler, varsın onlar acı laf söylesin. Biz partinin büyüğüyüz, ben partinin abisi olarak, onları her platformda kucaklayacağım ve seveceğim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar