Çalışmalarını tamamlayamayan Meclis, 9 Temmuz'da yeniden toplanacak

4 Temmuz 2024

Güncelleme: 4 Temmuz 2024

A
A

Dün, 2'nci Olağanüstü Toplantısı'nı yapan Meclis'te, çalışmaların tamamlanamaması nedeniyle, dün gece tekrar toplanma çağrısı yapıldı. Mutabakat sonrası, Meclis'in 3'üncü Olağanüstü Toplantısı'nın 9 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

ZgotmplZ

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun dünkü olağanüstü toplantısını tamamlamasının ardından yeniden olağanüstü toplanması için çağrılan toplantı, varılan mutabakatla 9 Temmuz Salı gününe ertelendi.

Cumhuriyet Meclisi Genel Sekreteri Seral Fırat’tan edinilen bilgiye göre Meclis Genel Kurulu’nun 3'üncü Olağanüstü Toplantısı, yayımlanacak yeni gündemle 9 Temmuz’da toplanacak.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun dün saat 14.00 sıralarında başlayan 2'nci Olağanüstü Toplantısı 23.15’te sona ermişti.

Toplantının ardından Meclis’in yeniden olağanüstü toplanması için çağrı yapılmıştı. Ancak toplantı, 9 Temmuz Salı gününe ertelendi.

3'üncü olağanüstü toplantının gündeminde;

  • Vakıflar İdaresi 2024 Mali Yılı Ek Bütçe Yasa Tasarısı Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesinin Tasarıya ilişkin Raporu;
  • Kamu İhale (Değişiklik) Yasa Tasarısı İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesinin Tasarıya ilişkin Raporu;
  • Mücahitlerin Tazmini ile Gazilerin Hak ve Menfaatlerinin Belirlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisi ve İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesinin Öneriye ilişkin Raporu;
  • Ceza (Değişiklik) Yasa Tasarısı ve Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesinin Tasarıya ilişkin Raporu;
  • Genel Kuruldan Bir Daha Görüşülmek Üzere Komiteye Geri Alınan Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Yasa Önerisi ve Hukuk, Siyasi İşleri ve Dışilişkiler Komitesinin Öneriye ilişkin Raporu ve Ek Raporu bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar